Kezdőlap          Magunkról          Szolgáltatásunk          Kapcsolat

 

 

 

 

 

 

 

Magunkról

 

Migály László a tanácsadó iroda alapítója 1994-óta dolgozik a gépjármű üzletágban. A flottakezelés, a céges gépjárművek leghatékonyabb kihasználása és a költségek racionalizálása, a folyamatosan változó piaci és adózási környezetben folyamatos kihívásokat jelent. Ezért nagyon fontos a széles látókör, a nemzetközi tapasztalat és a mindig újító kreatív hozzáállás.

 

_Miért?_

   Hiszünk benne, hogy főleg a kis és közepes vállalkozások esetében az energiákat az elsődleges tevékenységre kell összpontosítani. Olyan mellékes, de szükséges tevékenységek mint a cégautó flottakezelése sok esetben indokolatlanul nagy anyagi és humán erőforrásokat köt le.

 

_Hogyan?_

    Átvizsgáljuk jelenlegi cégautó flottakezelési gyakorlatát és javaslatot teszünk a költségek csökkentésére. Márka független működésünk lehetővé teszi, hogy semmi más csak ügyfeleink költségcsökkentése legyen az elsődleges munkánk során. Cégünk egy multi szervezettségének, egy alkalmazott megbízhatóságának és a szabadúszók rugalmasságának az előnyeit kombinálja.

 

_Mit?_

    Ügyfeleink részére flottakezelési tanácsokat, cégautó üzemeltetési rendszereket dolgozunk ki. Az ingyenes állapotfelmérést követően, a piaci ajánlatok közül az elérhető legjobbakat gyűjtjük össze.

Például a beszerzés, az adózás, a szervizelés, a gumiabroncs, az üzemanyag mind egy-egy olyan terület amelyet komplexen vizsgálva segítjük ügyveleink cégautó flottakezelését.

 

ökologiai gazdálkodás, bio gazdálkodás, biokontrolll, öko, bio garancia, bio tanúsítás,  agrár marketing, pyxis markting, flottakezelés, használtautó, cégautó, bérautó, rent a car, céges bérautó, flottaszerviz, minőségi használtautók, gépjárműszerviz, márkafüggetlen szakszerviz, garanciális szerviz, autószerviz, sofőrszolgálat, sofőr bérlés, reptéri transzfer, autóbérlés sofőrrel, buli sofőrszolgáltatás, 3M, 3M autóápolás, 3M ragasztó, csomagolás technika, ragasztás technika, munkavédelem, csiszolástechnika, címkeanyagok, body & fit, body and fit, fehérje, diéta, fogyókúra, testépítés, protein

 

 

 

 

 

1031 Budapest, Veres Péter 71.

+3670/ 944-0934

iroda@migaly.hu

Copiright 2017 - Minden jog fenntartva                                                                                                                      marketing by